آیت الله سیدان با بیان اینکه رضایت بر ظلم ظالم و بقای بر آن نوعی از ظلم است، گفت: ریختن آبروی دیگران و تعرض به جان و مال آن ها ظلمی است که خداوند آن را مورد محاسبه دقیق قرار می دهد.
استاد حوزه علمیه خراسان در خصوص خطبه فدک حضرت زهرا(سلام الله علیها) و محتوای این خطبه که بسیار جامع و کامل است، فرمودند: در هیچ کجای تاریخ نمیتوان چنین خطبه کامل و جامعی در خصوص مسائل مختلف دین اسلام و آینده آن یافت.
آیتالله سیدان با اشاره به فرازهایی از وصیت حضرت علی علیه السلام در بستر شهادت به تشریح تذکراتی از ایشان در رابطه با قرآن، نماز، جهاد و اخلاق پرداختند.
استاد برجسته حوزه علمیه خراسان، فعالیت خادمان و کارکنان در آستان قدس رضوی را موقعیت و مسئولیتی خطیر، ارزشمند و دشوار دانسته و بر توجه ویژه به آن تاکید کردند.
آیت الله سیدان بر ضرورت تربیت مبلغ تخصصی تاکید کردند و فرمودند: تبلیغ دین با هیچ فعالیتی از لحاظ ارزش و اهمیت برابر نیست، زیرا برخلاف دیگر فعالیتها و رشتهها که تنها به مسائل دنیوی میپردازد، اجر دنیوی و اخروی دارد.
استاد حوزه علمیه با اشاره به مدارک فراوان در عالم بودن حضرت علی به کل کتاب، فرمودند: با بودن چنین شخصیتی به حکم قطعی عقل بعد از پیامبر نوبت به کسی دیگر نمی رسد.
استاد حوزه علمیه با اشاره به آیه ۱۰۳ سوره آل عمران و تفسیر حدیث ثقلین، اهل بیت پیامبر(صلی الله علیه و آله) را حبل الهی و امام و جانشین پیامبر(صلی الله علیه و آله) بیان کردند.
آیتالله سیدان فرمودند: یک مسئله عقلانی وجود دارد که برای شناخت تفصیلی مطالب دین باید به متخصص مراجعه کرد و این متخصصان عالمان دینی هستند که بیانات پیامبر و معصومین را با شرط تقوا جمع آوری کردند؛ مردم باید برای هدایت به این مشعل های نورانی مراجعه کنند.